Muuntamo VICE

Oletko aina halunnut olla oman elämäsi Sonny Crockett tai Ricardo Tubbs? Onko mielestäsi 80-luvun juppikulttuuri ja estetiikka parasta? Tykkäätkö syntiikkapopista, olkatoppauksista, neon-väreistä ja takatukista? Mikäli vastasit yhteenkään näistä kysymyksistä kyllä niin tämä on peli sinulle.

Linnasoft palaa ajassa taaksepäin kultaiselle 1980-luvulle ja sukeltaa ehkä aikakautemme parhaan TV-sarjan maailmaan järjestämällä Muutamo VICE -pelin sunnuntaina 4.8.2019 Akaan Muuntamon pelialueella.

Peli on vahvasti huumoripainotteinen ”mini-skenaario” jossa on tarkoituksena pitää hauskaa mahdollisimman 80-lukulaisella överiksivedetyllä teemalla ja siheen sopivilla pelimuodoilla. Fiilistä pelipaikalle tuo teeman mukainen musiikki.

Pelaajia pyydetään varustautumaan tarkoituksella mahdollisimman 80-lukulaisesti ja teemaan sopien. Koska 80-luvulla sekä ”hyvikset” että ”pahikset” pukeutuivat yhtä tyylikkäästi, emme tule etukäteen jakamaan pelaajakantaa kahteen eri osapuoleen varusterajoilla vaan osapuolijako tehdään paikanpäällä. Mikäli haluat pukeutua jotenkin erityisen ”hyvismäisesti” tai ”pahismaisest” on se silti enemmän kuin suotavaa! HUOM! Ray-Ban Wayfarerit eivät käy suojalaseista. Vaikka teema onkin 80-luku pelataan silti Airsoft-hyväksyttyjen suojalasien kanssa.

Toivomme myös pelaajia noudattamaan temaa aseiden suhteen. Kaikki modernit kiskoaseet sekä liian uusilla lisäpalikoilla varustetut aseet voi jättää suosiolla kotiin.

Mikäli olet elänyt ihan kiven alla ja et tiedä Miami Vice -sarjan tyyliä, estetiikkaa sekä käytettyjä aseita niin alla olevista linkeistä ja niistä löytyvistä kuvista saa erittäin kattavan tietopaketin.

Miami Vice Season 1
Miami Vice Season 2
Miami Vice Season 3
Miami Vice Season 4

Info:

Päivämäärä: 4.8.2019
Ikäraja: 13
Pelimaksu: 5 € käteisellä paikanpäällä. Linnasoft ry:n jäsenmaksun 2019 maksaneet 3€ käteisellä
Pelaajaraja: 50 pelaajaa
Pelialue: Akaan Muuntamo, Pätsiniementie 63, Akaa / Toijala
Offgame-alue on katettu ja valaistu. Alueella on sähkö ja vesi. WC:t käytössä pelitaukojen aikana. Tuo omaa WC-paperia mukanasi.
Ilmoittautuminen: Kuulaportin kautta.

Alueen/pelin säännöt:

  • Alueella ehdoton biokuulien käyttöpakko.
  • Osapuolet erotellaan hihanauhoin (keltainen ja punainen). Ota omat nauhat mukaasi.
  • Varusterajoja ei ole
  • Viritysraja kaikille aseille 1,2J. Kaikki aseet tullaan kronottamaan.
  • Peleissä ammutaan vain ja ainoastaan kertatulta.
  • Lipaskapasiteettia tullaan rajoittamaan 50 kuulaa/lipas. Hi-cap lippaat ja rumpulippaat ovat kielettyjä.
  • Kranaateista seuraavat OVAT SALLITTUJA: Cyclone -kuulakranaatit, XL-burst -kranaatit sekä dekokranaatit. Dekokranaatin tulee olla kevyt ja muistuttaa ulkoisesti oikeaa kranaattia. Esimerkiksi käpy tai tennispallo ei käy dekokranaatista. Pyrot, savut ja kovaa ääntä pitävät äänikranaatit (esim. Hakkotsut) OVAT KIELLETTYJÄ. Mikäli et ole varma tai omistamasi kranaatin tyyppiä ei ole listattu, niin kysy pelinjohdolta lupaa kranaattiin ennen peliä. Kranaatia heittäessä täytyy huutaa selkeästi ”KRANAATTI!”. Kranaatit eliminoivat pelaajat rakennusten sisällä 3m säteellä siitä, mihin kranaatti laskeutuu.
  • Lääkintämies-sääntönä käytämme Linnasoftin viikonloppupeleistä tuttua hihanauhasääntöä. Haavoittunut pelaaja parannetaan käyttämällä pelaajan omaa hihanauhaa siten, että parantava pelaaja siirtää sen havoittuneen pelaajan käsivarresta toiseen.
  • Alueella roskaaminen ehdottomasti kiellettyä.
  • Muuten pelissä käytössä normaalit Linnasoft ry:n pelisäännöt http://linnasoft.org/node/52

Aikataulu:

10:30 – 11:00 Saapuminen pelipaikalle
11:30 Alkubriiffi
11:45 Ensimmäinen peli
……
17:00 Pelipäivän lopetus

Ajo-ohjeet:

Osoite: Pätsiniementie 63, Akaa / Toijala.

Parkkeeraaminen tapahtuu viereiselle VS-Harja Oy:n teollisuusalueen parkkipaikalle. Alueella opastus. VS-Harjan piha toimii ainoastaan parkkipaikkana. Parkkipaikan käyttö offarina/taukopaikkana kielletty.

Pelaajat voivat tarvittaessa jättää tavarat sekä kyytiläiset autosta Muuntamon sisäpihalle jonka jälkeen auto on välittömästi ajettava VS-Harjan pihaan parkkiin.

Aseet ehdottomasti aselaukussa yleisen tien läheisyydestä johtuen.

Alla tarkennettu ajo-ohje.

Autoilla saavutaan Pätsiniementietä pitkin joko pohjoisesta tai etelästä (keltaiset nuolet). Autot ajetaan ensiksi sisäpihalle, jossa autosta puretaan tavarat ja siirretään ne offgame -halliin sisälle.

Välittömästi tämän jälkeen kuski siirtää autonsa VS-Harjan parkkipaikalle (punaiset nuolet). Sisäpihalle ei saa jäädä auton kanssa hillumaan, sillä tilaa on erittäin rajoitetusti.

Scroll to Top