Kesäkauden avajaiset ja markkinat Hiihtomaassa 20.5.2023

Toukokuu on hyvä aika avata kesäkausi vaikka lunta tulisi yhtä paljon kuin silloin tällöin Juhannuksena. Ohjelmassa airsoftia, savuja, kirpputoritoimintaa, pikku purtavaa sekä arvontoja. Tapahtuma itsessään on maksuton, niin kuin Linnasoftin pelit päänsääntöisesti muutenkin.

Varatkaa normaaleiden pelitarvikkeiden lisäksi mukaan käteistä ja airsoftiin liittyvää käytettyä tavaraa jota kenties haluaisitte myydä tai vaihtaa toisiin. Telttakangas, pressu, laatikko tai muu vastaava toimii hyvän sään sattuessa ihan hyvänä kirpputoripöytänä.

Aikataulu

Päivän aikataulu poikkeaa hieman normaaleista lauantaipeleistä sillä ensimmäinen tunti on omistettu kirpputoritoiminnalle, jota saa jatkaa myös muun pelaamisen ohessa.

10.45 järjestäjät ja innokkaimmat myyjät paikalle ja grilli lämpiää.
11.00 osallistujien valuminen paikalle ja kirpputoritoiminta alkaa
12.00 on alkubrief ja muutamat alkusanat.

Tästä eteenpäin pelaillaan. Ruoka- ja lepotaukoja voi jokainen pitää parhaaksi näkemällään tavalla. Grilliä valvoo ja sen käytössä auttaa grillivahti. 

n. 14.00 suoritetaan arvonnat. Joten arvontaan tulee ilmoittautua ennen tätä.
-17.00 loppuu virallinen päivä. Paikalle saa jäädä jos haluaa kunhan noudattaa sääntöjä pelialueella.

Jäseneksi?

Voit liittyä Linnasoftin jäseneksi myös paikan päällä, kunhan täytät jäsentiedot ja maksat jäsenmaksun.

Arvonnat

Arvontaan osallistuaksesi, sinun tulee olla yhdistyksen jäsen (vuoden 2023 jäsenmaksu maksettuna). Sinun tulee ilmoittautua arvontaan ennen arvonnan alkamista ja olla paikalla, kun itse arvonta tapahtuu. 

Pääpalkinto: 50€ lahjakortti Atom Airsoftiin
2. palkinto: 30€ lajakortti Atom Airsoftiin
Lisäksi: 5x Linnasoft tuotepalkintoja

Kutsu kaverisi testaamaan airsoft-pelaamista

Yhteistyökumppanimme Atom Airsoft tarjoaa markkinapäivien kunniaksi mahdollisuuden airsoft-koikeiluun lainavarusteilla. Varusteet tulee noutaa ja palauttaa Atomin myymälään, joka sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä, 1,4km pelialueelta. ( Sähkömestarintie 2, 13130 Hämeenlinna ) Lainavarustepaketti sisältää maskin, sähkötoimisen airsoft-aseen, hi-cap lippaan ja hihanauhat. Testaaminen on lainauksen osalta ILMAISTA, mutta kuulat tulee olla omasta takaa tai sitten ne voi ostaa kätevästi lainauksen yhteydessä.

Pikkupurtava

Mitään seisovaa pöytää ei ole tarjolla, mutta halukkaille on tarjolla makkaraa ja mehua. Makkaranpaistossa avustettu itsepalvelu.

HUOM! Tälle sivulle päivitetään tietoja tapahtumasta sitä mukaa kun tiedämme tarkemmin tai tietoihin tulee muutoksia. Linnasoft pidättää oikeuden muutoksiin

Scroll to Top