Linnasoft 10 – Vuoden kuulein tapahtuma

Loppukesästä 2008 pantiin alulle tapahtumasarja jonka johdosta, hieman alle yhdeksän kuukautta myöhemmin maaliskuussa 2009 syntyi Linnasoft (Hämeenlinna Airsoft ry) Kaurialan lukion kemian luokassa. Tuolloin perustamiskokouksessa väkeä taisi olla paikalla kokonaiset kuusi henkeä (Eetu, Kasper, Lassi, Pietari, Sakari ja Sirpa). Nyt kymmen vuotta myöhemmin jäsenistöä on hieman enemmän. Historian saatossa jäseniä on tullut ja mennyt, mutta yhdistyksen ydin ja toimintafilosofia on pysynyt lähes muuttumattomana. 

Pyöreitä vuosia juhliaksemme järjestämme toukokuussa 18.5.2019 juhlapelit. Juhlapaikka on, tietenkin, Hiihtomaan airsoft-pelialue.  Juhlallisuudet täräytetään käyntiin kello 11.30 alkaen. Ohjelmassa airsoftia, savuja, pikku purtavaa sekä arvontoja. Tapahtuma itsessään on maksuton, niin kuin Linnasoftin pelit päänsääntöisesti muutenkin. 

Aikataulu

Päivän aikataulu noudattelee tavallista viikonloppu aikataulua aloituksen osalta.
11.00 eteenpäin kannattaa saapua paikalle.
11.30 on alkubrief ja muutamat alkusanat.
Tästä eteenpäin pelaillaan. Ruoka- ja lepotaukoja voi jokainen pitää parhaaksi näkemällään tavalla.
n. 14.00 suoritetaan arvonnat. Joten arvontaan tulee ilmoittautua ennen tätä.
-17.00 loppuu virallinen päivä. Paikalle saa jäädä jos haluaa kunhan noudattaa sääntöjä pelialueella.

Jäseneksi?

Voit liittyä Linnasoftin jäseneksi myös paikan päällä, kunhan täytät jäsentiedot ja maksat jäsenmaksun.

Arvonnat

Arvontaan osallistuaksesi, sinun tulee olla yhdistyksen jäsen (vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna). Sinun tulee ilmoittautua arvontaan ennen arvonnan alkamista ja olla paikalla, kun itse arvonta tapahtuu. 

1. palkinto 150 €:n lahjakortti Atom Airsoftiin.
2. palkinto 50 €:n lahjakortti Atom Airsoftiin.
3. palkinto G&G BIO 0.25 kuulapussi
+ Lohdutuspalkintona Linnasoftin hihamerkkejä, lippiksiä ja paitoja.

Kutsu kaverisi testaamaan airsoft-pelaamista

Yhteystyökumppanimme Atom Airsoft järjestää juhlapelien yhteydessä mahdollisuuden airsoft-koikeiluun lainavarusteilla. Lainavarustepaketti sisältää maskin, sähkötoimisen airsoft-aseen, hi-cap lippaan ja hihanauhat. Testaaminen on lainauksen osalta ILMAISTA, mutta kuulat tulee olla omasta takaa tai sitten ne voi hankkia kätevästi lainauksen yhteydessä. Pienimmät 2000 kuulan paketit maksavat 6,50e.

Pikkupurtava

Mitään seisovaa pöytää ei ole tarjolla, mutta halukkaille on tarjolla makkaraa ja mehua. Makkarat tulee paistaa leirinuoriolla omatoimisesti (ja omalla vastuulla) tai nautiskella makkara ”au naturel” kylmiltään.

HUOM! Tälle sivulle päivitetään tietoja tapahtumasta sitä mukaa kun tiedämme tarkemmin tai tietoihin tulee muutoksia. Linnasoft pidättää oikeuden muutoksiin.

 

Tässä vielä lopuksi pala nostalgiaa, Linnasoftin logoja vuosien varrelta.

Scroll to Top