Linnasoft 10 – Vuoden kuulein tapahtuma

Loppukesästä 2008 pantiin alulle tapahtumasarja jonka johdosta, hieman alle yhdeksän kuukautta myöhemmin maaliskuussa 2009 syntyi Linnasoft (Hämeenlinna Airsoft ry) Kaurialan lukion kemian luokassa. Tuolloin perustamiskokouksessa väkeä taisi olla paikalla kokonaiset kuusi henkeä (Eetu, Kasper, Lassi, Pietari, Sakari ja Sirpa). Nyt kymmen vuotta myöhemmin jäsenistöä on hieman enemmän. Historian saatossa jäseniä on tullut ja mennyt, mutta yhdistyksen ydin ja toimintafilosofia on pysynyt lähes muuttumattomana. 

Pyöreitä vuosia juhliaksemme järjestämme toukokuussa 18.5.2019 juhlapelit. Juhlapaikka on, tietenkin, Hiihtomaan airsoft-pelialue.  Juhlallisuudet täräytetään käyntiin kello 11.30 alkaen. Ohjelmassa airsoftia, savuja, pikku purtavaa sekä arvontoja. Tapahtuma itsessään on maksuton, niin kuin Linnasoftin pelit päänsääntöisesti muutenkin. 

Arvonnat
Arvontaan osallistuaksesi, sinun tulee olla yhdistyksen jäsen (vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna). Sinun tulee ilmoittautua arvontaan ennen arvonnan alkamista ja olla paikalla, kun itse arvonta tapahtuu. Pääpalkintoina on airsoft aiheista tarviketta ja kilkettä sekä lohdutuspalkintoina Linnasoftin fanituotteita (paitoja, lakkeja ja merkkejä). 

HUOM! Tälle sivulle päivitetään tietoja tapahtumasta sitä mukaa kun tiedämme tarkemmin.

Tässä vielä lopuksi pala nostalgiaa, Linnasoftin logoja vuosien varrelta.