Linnasoftin Vietnam peli Orivedellä

Đi săn trên hồ Operations
Suosittelemme tulevaan Vietnam-teemapeliimme (20.8. Orivesi) osallistumista! Se tulee poikkeamaan monella tapaa aikaisemmista peleistämme.

Osapuolilla on toisistaan poikkeavat tehtävät ja ohjeistettu pelityyli:

 • SOG vetää sissinä sabotointi- ja tiedustelutehtäviä. Tärkeintä on pysyä piilossa ja hengissä, piikkinä vihollisen selustassa.
 • PAVN ja VC pyrkivät hitaasti kuluttamaan vihollistansa Hit & Run -taktiikalla ja ylläpitävät piilotettua huoltoverkostoansa.
 • US Army suorittavat partioita, valvovat tukikohtaa, teitä ja tärkeitä maastonkohtia sekä puhdistavat alueita miinoista ja vihollisista.

Muuta erilaista:

 • Pelissä on käytössä ansoja ja miinoja sekä muita teemaa varten rakennettuja proppeja.
 • Tapahtuma ei ole ns.fraghunt vaan eläytymispainoitteinen teemapeli, jossa korostetusti haetaan ikimuistoisen jännittäviä tilanteita ja tunnelmia.
 • Lääkintä- ja haavoittumissäännöt poikkeavat tavallisesta.
 • Peli on suunniteltu toimimaan jo hyvin pienellä pelaajamäärällä

Pelialue:

 • Pelialue on pinta-alaltaan n.10 kertainen Hiihtomaahan verrattuna. Tämä mahdollistaa kunnollisen maaston taktisen käytön kuten eksyttämisen tai selustaan kiertämisen. Jotta pelaajat eivät vain hukkuisi alueelle:
 • Respaamissäännöt on mietitty osapuolikohtaisesti alueen koko huomioiden. Kaikilla on käytössä eri tavalla toimiva kenttärespa. Ns. baserespaamaan joutuu vain jos partio epäonnistuu täysin.
 • Jokainen ryhmä varustetaan teeman mukaisella reppuradiolla johon on jemmattu baofeng-radiopuhelin sekä gps-jäljitin. Nämä ovat yhteydessä osapuolikohtaiseen pelinjohtoon.
 • Molemmilla osapuolilla on katettu ja tulisijalla varustettu tukikohta-kota tai saunateltta, jossa voi halutessaan suorittaa ruokailun ja lämmitellä tai kuivatella mikäli sade iskee.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen peliin Kuulaportissa

Varusteet

PAVN
Khaki/vaalean vihertävä kauluspaita, chicom chestrig, viidakkokypärä tai boonie

VC
Musta puku tai tummansininen puku, boonie, riisihattu, huivi

Aseet (VC ja PAVN): vietnamin sodan ja ww2 ja sitä vanhemmat aseet, ei taktisia kiskoja, taktisia tähtäimiä tms. härpäkkeitä, eikä kiikareita paitsi jos olet tarkka-ampuja tarkkuuskiväärillä (Mosin, K98, SVD). Mikäli aseessa on taktista kiskoa mitä pelaaja ei voi helposti saada pois, voi hän peittää sen naamioimalla.


US Army
OD univormu, M1 kypärä tai boonie. Valjastetsarit. Kenttälapio plussaa

SOG
OD univormun lisäksi naamiokuvioiset univormut (tiger stripe, ERDL jne). Valjastetsarit, reppu. Boonie, huivi, tai baretti.

Aseet (US JA SOG): Vietnamin sodan aikaiset aseet. Ei taktisia kiskoja, taktisia tähtäimiä tms härpäkkeitä, eikä kiikareita paitsi jos olet tarkka-ampuja tarkkuuskiväärillä (XM21, M40). Poikkeuksena XM21/M14 kiikarin mountti hyväksytään kiskoversiona. Mikäli aseessa on taktista kiskoa mitä pelaaja ei voi helposti saada pois, voi hän peittää sen naamioimalla.

Scroll to Top