Jäsenmaksut 2019

Hyvää alkanutta kevättä 2019! Kevään saapuminen tarkoittaa myös jäsenmaksun maksamista vuodelle 2019. Osa onkin tämän vuoden maksun jo hoitanut omatoimisesti, joten jos jo maksettuanne saatte tämän viestin, niin emme edellytä teitä maksamaan vuoden 2019 jäsenmaksua toistamiseen.

Jos ette ole saanut sähköpostia koskien jäsenmaksua, ensin tarkastakaa roskapostikansio ja jos siellä ei ole mitään, ovat yhteystietosi rekisterissämme ilmeisesti vanhentuneet. Jos näin on päässyt käymään, ota yhteys yhdistyksen jäsenvastaavaan: jasenposti (ät) linnasoft.fi 

JÄSENMAKSU MAKSETTUNA TILISIIRTONA VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA 17.5.2019
Jos ette syystä tai toisesta halua jatkaa jäsenyyttänne Linnasoftissa, niin ilmoittakaa siitä yhdistyksen sähköpostiin.

Jos koette maksamisen mahdottomaksi ennen eräpäivää ja haluatte jatkaa jäsenyyttänne, niin ilmoittakaa asiasta sähköpostitse. Tarpeen vaatiessa voimme sopia henkilökohtaisen maksuaikataulun.

JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN
Jäsenmaksu 15 € maksetaan yhdistyksen tilille Osuuspankkiin FI88 5680 0020 2375 47, merkitse saajaksi Hämeenlinna Airsoft Ry. Tämä on vuosimaksu, joka maksetaan vuosittain. Maksu suoritetaan sähköisesti. Jos maksaja on joku muu kuin tilinomistaja, tulee maksun viestissä lukea:
Jäsenmaksu 2019
Jäsenen nimi

KÄTEISMAKSUN TAKARAJA LAUANTAINA 18.5.2019
Jos koette maksamisen mahdottomaksi tilisiirrolla, niin jäsenmaksun voi suorittaa myös käteisellä lauantaina 18.5. Hiihtomaassa järjestettävän Linnasoft 10v -juhlatapahtuman yhteydessä joko jäsenvastaava Niko Räsäselle, puheenjohtaja Otto Salmiselle tai varapuheenjohtaja Pietari Baggelle.

Jäsenmaksuilla tuetaan yhdistyksen toimintaa sekä pelialueiden ylläpitoa. Sitä vastaan jäsen saa 5%-10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista Milgearista sekä Atom Airsoftilta. Jäsenetuna jaetaan myös kaksi kappaletta hihanauhoja punainen ja keltainen sekä oranssi raatoliina.

Etuja on tulossa lisää, muun muassa etuja yhteistyökumppaneina toimiviin liikkeisiin, alennuksia yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin/peleihin. Nämä edut tulevat koskemaan aikanaan vanhoja ja uusia jäseniä.

LINNASOFT 10V
Jäsenenä olet myös oikeutettu osallistumaan Linnasoft 10v juhlatapahtuman arvontaan jossa pääpalkintona on jaossa 150€ lahjakortti Atom Airsoftiin. Arvonnassa on myös mahdollista voittaa muita huikeita palkintoja. Juhlatapahtumastamme voitte lukea lisää täältä: http://www.linnasoft.fi/linnasoft10/

Ystävällisin terveisin,
Otto
Puheenjohtaja
Linnasoft

Scroll to Top