Vietnam-teemapeli 21.7.2019

On taas aika siirtää kelloja taaksepäin aina 1960- ja 1970- lukujen taitteeseen. Tällä kertaa siirrymme teemapeleissämme Vietnamin konfliktiin. Aikaisemmin järjestetyt Linnasoftin Vietnam-teemapelit ovat olleet menestyksiä!

Peli pelataan Hiihtomaan pelialueella sunnuntaina 21.7.2019 kello 11:00 alkaen.

Peli on teemapohjainen viikonloppupeli pienellä eläytymispainotteisuudella, sopivalla huumorilla ja erikoisemmilla tehtävillä/pelimuodoilla.

Pelissä tulee olemaan kaksi osapuolta: Etelä (USA) vs. Pohjoinen (PAVN/NVA + Việt Cộng)

Pelin ikäraja on sama kuin Linnasoftin peleissä muutenkin kymmenestä ikävuodesta ylöspäin. Kaikki halukkaat varusterajoja noudattavat pelaajat otetaan mukaan. Tapahtumasta ei peritä pelimaksua.

Ilmoittautuminen peliin tapahtuu Kuulaportin kautta. www.kuulaportti.fi

Osapuolikohtaiset varusterajat:

USA (USMC, 5th SFG, SEALs/UDT, MACV-SOG, LRRP etc.)

Suositeltu varustus: OD (OG-107)/ERDL/Tiger Stripe/Beogam -puku. M56-valjaat/M16-bandolieeri M52 flak vest. M1-kypärä/jungle boonie.
Suositeltu aseistus: M16VN/A1, XM177, M60, M14, M79, M607, Thompson, M3A1 jne jne.

Minimivaatimukset varusteille: Oliivinvihreä maastopuku tai Woodland/muu metsäinen maastokuvioitu puku. Oliivinviherä kypärä, vihreä/maastokuvioitu boonie tai huivi. Ei MOLLE-pohjaiset kantovaljaat esim. LC-2. Vihreät chestrigit. Liivit eivät ole pakolliset.
Minimivaatimukset aseistukselle: Kaikki AR15 (M16,M4 jne.) sarjan aseet ilman moderneja tähtäimiä. AK-sarjalaisetkin käyvät.

PAVN/NVA + Việt Cộng

Suositeltu varustus: Khaki/musta puku tai yksivärinen vihreä puku. Pith-kypärä/riisihattu/viherä, khaki tai musta boonie. Chicom-rigi.
Suositeltu aseistus: AK-47, Type-56, RPK, SKS, Mosin Nagant.

Minimivaatimukset varusteille: Yksiväriset OD, mustat tai khakit vaatteet eism. siviilivaatteet, . Yksivärinen boonie tai huivi. Ei-MOLLE pohjaiset valjaat/chestrigit. Pelkät vyöllä olevat taskutkin kelpaavat. Liivit eivät myöskään pakolliset.
Minimivaatimukset aseistukselle: Kaikki AK-sarjalaiset ilman optiikkaa. Kaikki WW2-aseet. Pulttilukkoiset kiväärit ilman kiikaria.

Pääset pelaamaan kummalle tahansa osapuolelle, kunhan vähän edes mietit mitä puet päällesi.

Tule nauttimaan Hiihtomaan ”viidakosta” äläkä missaa näitä hauskoja ja ikimuistoisia pelejä!

Scroll to Top