Vuorentaan yö 5.10.2019

Pimeys laskeutuu Vuorentaakse.

Linnasoft ry järjestää Vuorentaan vanhan vanhain/hoivakodin alueella pelit lauantai-iltana/yönä 5.10.2019 klo 18:00 – 00:00.

Vuorentaan vanhainkoti on useasta rakennuksesta sekä niitä yhdistävästä piha-alueesta koostuva alue. Rakennuksiin on pääsy sisälle ja rakennukset ovat useammassa kerroksessa. Tiedossa siis tiukkaa CQB-mähinää ehkäpä yhdellä Etelä-Suomen parhaista pelialueista.

Alueen katu- sekä pihavalot tulevat olemaan koko pelitapahtuman ajan päällä. Rakennuksissa on myös sähköt, joten sisävalaistusta pelaajat pääsevät hyödyntämään haluamallaan tavalla. Asevalo on silti suositeltava varuste.
Itse peli ei ole skenaario, vaan pikemminkin eräpohjainen viikonloppurähinä muutamilla pienillä lisäsäännöillä sekä erikoisemmilla pelimuodoilla höystettynä. Erien pituus vaihtelee 20min – 30min välillä.
Alueen koosta ja pelien luonteesta johtuen pelaajaraja on max. 50 pelaajaa.

Info:

Päivämäärä: 5.10.2019
Ikäraja: K-13
Pelimaksu: 5 € käteisellä paikanpäällä. Linnasoft ry:n jäsenmaksun 2019 maksaneet 2€ käteisellä
Pelaajaraja: 50 pelaajaa
Pelialue: Vuorentakakeskus, Marssitie 40, Hämeenlinna
Ilmoittautuminen: Kuulaportti

Offgame-alue ulkotiloissa ja osittain valaistu. Ostalamppu on suositeltava varuste. Alueella ei ole myöskään WC:tä eikä vedentäyttömahdollisuutta. Rakennusten vedet on katkaistu.
Tuo siis mukanasi tarpeeksi vettä!

Säännöt:

 • Alueella ehdoton biokuulien käyttöpakko.
 • Osapuolet erotellaan paikanpäällä hihanauhoin (keltainen ja punainen). Ota omat nauhat mukaasi!
 • Varusterajoja ei ole
 • Viritysraja kaikille aseille 1,2J. Kaikki aseet tullaan kronottamaan.
 • Peleissä ammutaan vain ja ainoastaan kertatulta.
 • Lipaskapasiteettia tullaan rajoittamaan max. 50 kuulaa/lipas.
 • Kranaateista seuraavat OVAT SALLITTUJA: Cyclone -kuulakranaatit, XL-burst -kranaatit sekä deko/dummykranaatit. Ns. deko/dummykranaatin tulee olla kevyt ja muistuttaa ulkoisesti oikeaa kranaattia. Esimerkiksi käpy tai tennispallo ei käy kranaatista.
 • Aluella edelleen toiminnassa olevien palohälyyttimien takia pyrot sekä savut OVAT KIELLETTYJÄ. Myös kovaa ääntä pitävät äänikranaatit (esim. Hakkotsut) ovat alueella kielletty naapurirauhaan vedoten. Mikäli et ole varma tai omistamasi kranaatin tyyppiä ei ole listattu, niin kysy pelinjohdolta lupaa kranaatin käyttöön ennen peliä.
 • Lääkintämies-sääntönä käytämme Linnasoftin viikonloppupeleistä tuttua hihanauhasääntöä. Haavoittunut pelaaja parannetaan käyttämällä pelaajan omaa hihanauhaa siten, että parantava pelaaja siirtää sen havoittuneen pelaajan käsivarresta toiseen.
 • Alueella roskaaminen ehdottomasti kiellettyä.
 • Muuten pelissä käytössä normaalit Linnasoft ry:n pelisäännöt

Aikataulu:

17:15 – 17:45 Saapuminen pelipaikalle
18:00 Alkubriiffi
18:15 Ensimmäinen peli
……
00:00 Pelin lopetus

Ajo-ohjeet:

Osoite: Vuorentakakeskus, Marssitie 40, Hämeenlinna
Parkkeeraaminen tapahtuu vanhan päiväkodin piha-alueelle joka toimii myös offgame -alueena. Parkkitilaa on rajoitetusti ja tarvittaessa autoja ohjataan parkkiin alueelle johtavan tienpätkän varteen pellon reunaan. Alueella tulee olemaan liikenneopastusta.
Aseet ehdottomasti aselaukussa yleisen tien läheisyydestä johtuen.

Scroll to Top